Skip to content Skip to footer

O nama

USLUGA IZNAD OČEKIVANJA

Dobrodošli!


U Autoservisu Mrzljak, naša strast prema automobilizmu i posvećenost izvrsnosti ogleda se u svakom aspektu našeg rada. Kao obiteljski vođen servis s dugogodišnjim iskustvom, ponosimo se našim nasljeđem i kontinuiranim trudom da pružimo samo najbolje usluge našim klijentima. Specijalizirani smo za širok spektar usluga, od redovnog održavanja i popravaka, do naprednih dijagnostičkih testiranja i specijaliziranih usluga poput chip tuninga, popravaka auto elektrike, i održavanja ključnih ekoloških sustava kao što su AdBlue, DPF i EGR.

Naš tim stručnjaka neprestano se usavršava u najnovijim tehnologijama i metodama kako bismo osigurali da vaše vozilo dobiva najbolju moguću brigu. Razumijemo važnost vašeg automobila u vašem životu i posvećeni smo osiguravanju da svako vozilo koje napusti naš servis bude u vrhunskom stanju.

 

MISIJA

Naša misija u Autoservisu Mrzljak je pružiti vrhunske servisne usluge koje nadmašuju očekivanja naših klijenata. Težimo biti vaš pouzdan partner u održavanju i unapređenju vašeg automobila, pružajući stručnost, pouzdanost i transparentnost u svakom koraku. Usredotočeni smo na pružanje personalizirane usluge koja odgovara specifičnim potrebama i zahtjevima svakog klijenta, osiguravajući da svako vozilo koje obradimo dobije individualnu pažnju i stručnu brigu koju zaslužuje.

VIZIJA

Naša vizija je biti vodeći izbor za automobilske usluge u regiji, poznat po izvrsnosti, inovativnosti i predanosti održivosti. Težimo stvaranju okruženja gdje se svaki klijent osjeća cijenjenim i gdje svako vozilo dobiva najvišu razinu stručne pažnje. Cilj nam je kontinuirano unaprjeđivati naše usluge i tehnike, usvajajući ekološki osviještene prakse koje doprinose očuvanju okoliša, dok istovremeno povećavamo performanse i sigurnost vozila naših klijenata. U Autoservisu Mrzljak, vaše zadovoljstvo i povjerenje su naša najveća nagrada i motivacija za stalni rast i razvoj.

kONTAKTIRAJ NAS

    iMATE PITANJA?
    JAVITE SE!

    Badelov brijeg 1a, Zagreb